Posts Tagged 'youtube'

Halo 4: primele 5 episoade din seria web Forward Unto Dawn

Youtube găzduieşte toate cele cinci episoade apărute până acum din seria web Forward Unto Dawn pe tematica lui Halo 4. Acum, este recomandat să fi văzut finalul lui Halo 3 ca să înţelegeţi începutul... Gata cu palavrele, aveţi în faţă exact 85 minute de film, ceea ce nu-i deloc rău pentru o zi de week-end, nu-i aşa?

Read more: Halo 4: primele 5 episoade din seria web Forward Unto Dawn

Detalii despre scurt metrajele Assassin’s Creed Lineage

Detalii despre scurt metrajele Assassin’s Creed Lineage

Ubisoft pregăteşte terenul pentru apariţia lui Assassin’s Creed II, şi ne oferă câteva informaţii despre seria de trei scurt metraje, intitulată Assassin’s Creed Lineage. Mai întâi, aflăm că prima parte va apărea pe 27 octombrie pe Youtube, va dura cca. 12 minute şi va fi online timp de 24h, după care va dispărea ca Ezio în ceaţa Veneziei. Temele abordate în această miniserie vor constitui o introducere în universul lui Assassin’s Creed II, mai exact, ni se prezintă figura paternă a lui Ezio: tacsu’, Giovanni Auditore da Firenze, care a fost şi el un asasin măiastru. Deh, aşchia nu sare departe de trunchi nici în jocurile video... Prezentarea lui Giovanni va fi însoţită de cele ale altor personaje florentine ale jocului, între care apare Lorenzo de Medici. În aşteptarea altor detalii despre această miniserie realizată de Hybrid Technologies (Sin City, 300), vizionaţi primul trailer al lui Assassin’s Creed Lineage:

Read more: Detalii despre scurt metrajele Assassin’s Creed Lineage

Call of Duty Black Ops contine un mesaj secret!

Call of Duty Black Ops contine un mesaj secret!

Îl vedeți pe tipul de mai jos? Da, ăsta cu privirea de psihopat preocupat de teoria conspirației, care vă povestește cum a descoperit un cod secret în Call of Duty: Black Ops… Potrivit individului, la fiecare început de nivel apar niște informații pe ecran, stânga jos. Acestea încep întotdeauna cu un număr de transmisie și un cuvânt din alfabetul radio internațional. Dacă iei primele litere de la fiecare cuvânt și convertești cifrele în litere pe principiul 1=A, 2=B, 3=C etc., descoperi un mesaj secret. De exemplu: pentru cuvinte avem XREZNOVDXISDXEAD (Reznov is dead) și pentru cifre OR IS HE DEAD THERE WAS WHO NOBODY IS WHO NOT HE SAYS HE. Vă amintesc că Victor Reznov este un personaj din Call of Duty: World at War, pe care îl regăsim în Black Ops.

Read more: Call of Duty Black Ops contine un mesaj secret!

The Silent City – scurt metraj

Stiri, Cinema, The Silent City, Ruairi Robinson, YouTube
 

The Silent City este un scurt metraj realizat de Ruairi Robinson. Atmosfera este dezolantă: ni se prezintă un oraş pustiu, în care se mişcă un squad format din trei soldaţi.

Mie mi s-a părut o perlă cinematografică, cu subiect post-apocaliptic, din care savurezi practic fiecare secundă.

Filmul are peste 7 minute şi poate fi vizionat pe YouTube.

Torrent în HD

Hitler urla pe Youtube

 Hitler, Youtube,  Downfall, Oliver Hirschbiegel, Star Wars Kid
    Ce nu găseşti pe Internet? De la interpretări aiuristo-SF ale Manuscriselor de la Marea Moartă, Piramidelor egiptene, liniilor de la Nazca sau craniilor de cristal (evident, toate sunt într-o strânsă legătură unele cu altele!), pornografie sau sfaturi pentru creşterea porcuşorilor de Guineea la teze de doctorat şi tratate de specialitate care în lumea reală ar fi nişte cărămizi numai bune de umplut rafturile bibliotecii personale... aşa, ca să vadă, mă, lumea că ai şi alte cărţi în afară de cele 32 volume ale "Enciclopediei" Poker! E clar, Internetul este singurul spaţiu unde trecutul, prezentul şi viitorul sunt la doar un click distanţă.

Read more: Hitler urla pe Youtube

Newsletter

Introduceti adresa de e-mail:

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel

Got Site Monitor